Äldsta familjecentralen i Sverige

Hem Forum Mötesplatsen Äldsta familjecentralen i Sverige

Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Anette Elvhammar Gustavsson 6 månader, 3 veckor sedan.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2370 Svar

  Barbro Linnerhäll

  Hej, är det någon som känner till vilken Familjecentral som är äldst och att den dessutom är aktiv med alla verksamheterna intakta.

  #2371 Svar

  Karin Alsing

  Hej1
  skulle tro att Vibeke Bing har koll på vilken Fc som är äldst i landet.
  /Karin

  #3027 Svar

  Susanne Ekman
  Deltagare
  #3047 Svar

  monica martinsson

  Hej
  Vi i Vetlanda har varit igång sen 2003 och vi var på studiebesök i Oskarshamn år2000 ,Tror de startade 1998 eller tidigare
  Hälsningar Monica martinson

  #3104 Svar

  Helena Hjertberg

  Hej! Araby Familjecenter i Växjö smygstartade 1998 och invigdes och kom igång på riktigt 1999. Familjecentralen är fortfarande aktiv och utvecklas. Inför starten hade man en familjecentral i Stockholm som numera är nerlagd.

  #3105 Svar

  Helena Hjertberg

  Man hade familjecentarlen i Stockholm som förebild skulle det stå i förra inlägget.

  #4013 Svar

  Vibeke BIng

  Gammal fråga men jag fick syn på den först nu. Bergsjön Göteborg skulle kunna vara svaret med den äldsta öppna förskolan i Göteborg. Slutet av 1970 talet med alla verksamheter och yrkesgrupper i samarbete på plats dagligen .Jobbade själv heltid där i 10 år. Dock kom inte total samlokalisering förrän långt senare. Vännät var väldigt tidigt ute och jag har en sammanställning om frågan är viktig. Dock uppe på vinden.

  #5559 Svar

  Anette Elvhammar Gustavsson

  Har äntligen hittat fram till detta forum och vill gärna berätta att Sesam Familjecentral i Malmö startade i december 1996. Nu tjugoett år senare finns vi fortfarande kvar i Rosengård.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
Svar till: Äldsta familjecentralen i Sverige
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">