Handledning-Teambuildning – Handledningsgrupp

here Hem Forum Mötesplatsen Handledning-Teambuildning – Handledningsgrupp

http://woodwardccf.com/tag/no-growth/feed/ Detta ämne innehåller 6 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Susanne Ekman 11 månader, 3 veckor sedan.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #91 Svar

  Marianne Löfqvist

  http://ukdrn.co.uk/rat-trap-pure-hell-coming-dragstalgia/ Hej alla familjecentraler! Jag heter Marianne Löfqvist och är socionom och handledarutbildad på socialhögskolan(30p.) Jag har mest handlett grupper inom skola och förskola men skulle väldigt gärna handleda personalgrupper på familjecentral! Jag har erfarenhet av att bygga upp och starta Uppsalas första familjecentral som ligger i Sävja, ca en mil söder om Uppsala med ca 10.000 inv. med ca 1/3 födda i andra länder. Vi har nu funnits i tre år och verksamheten är väldigt uppskattad av familjerna och av oss som arbetar tillsammans! Min erfarenhet av starten var ett stort behov av teambuilding, att få jobba med värdegrundsfrågor och med en fördjupad förståelse för de olika yrkeskategoriernas specifika yrkeskompetens. Målet var att skapa ett välfungerande team utan rivalitet och prestige till nytta och glädje för föräldrarna. Det är ett arbete som måste hållas levande hela tiden för att lyckas. Handledning är en del i detta , gemensamma utbildningar en annan. Välkomna att kontakta mej!

  #92 Svar

  Eva Mårdberg

  Hej
  Vi i Degerfors söker fn handledare för hela teamet. Vore spännande att prata mer med dig.
  Med vänlig hälsning/
  Eva Mårdberg

  #93 Svar

  Eva Rausgård

  Hej. Eva Rausgård här, socionom på Oxelösunds familjecentral. Vi har mycket goda erfarenheter av handledning. Under ett år har vi träffat Malin Palmér från resursteamet i Nyköping. Handledningen har hjälpt oss bygga upp en vi-känsla på vår ganska nystartade FC och gett oss möjlighet att söka gemensam värdegrund utifrån avidentifierade, ofta fingerade exempel på situationer som uppstår på FC. En fortsättning kan leda till att vi utarbetar etiska riktlinjer för vår konkreta samverkan i vardagen. Kontakta gärna mig eller Malin om ni vill ta del mer av våra erfarenheter.

  #94 Svar

  Roland Widlund

  Det finn många goda handledare att hitta på http://www.skolhandledarforeningen.se under sök handledare. Många kan jobba över ett större geografiskt område än det län de representerar. Jag är en av dem.

  #95 Svar

  Agnetha Lundholm

  Hej!
  Älmhults kommun i södra småland står i startgroparna med att bygga upp en familjecentral med utb.förv. soc. förv. landstinget med mödravård och ungdomsmottagning, barnavårdscentral.
  Hur skulle upplägget kunna se ut? Avståndet är ju geografiskt stort så …. kostnader är ju mer än annars en viktig bit i planeringen så …..?

  #96 Svar

  Agnetha Lundholm

  Det låter intressant.

  #3026 Svar

  Susanne Ekman
  Deltagare
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
Svar till: Handledning-Teambuildning – Handledningsgrupp
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">