2020 Årsmöte för F.I.S. Föreningen för Instruktörer i Spädbarnsmassage

Hem Forum Mötesplatsen 2020 Årsmöte för F.I.S. Föreningen för Instruktörer i Spädbarnsmassage

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Cathinka Qvenild 1 år, 6 månader sedan.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7515 Svar

  Cathinka Qvenild

  Hej!
  I år är det Östersund som är mötesplatsen för F.I.S.’s, Föreningen för Instruktörer i Spädbarnsmassage, årsmöte och vidareutbildning. Detta tillfälle är öppet för alla utbildade instruktörer i spädbarnsmassage som är medlem i föreningen. Du kan uppdatera ditt medlemskapet i samband med anmälan.

  Vi har ett gediget program med föreläsningar kring Barnkonventionen, god självkänsla, tillit, värdegrund, barn och smärta samt barn som far illa. Sofia Kling, Mona Hedström och Hanna Bågling Källström är klara föreläsare. I programmet ingår också genomgång av strykningarna, tid för diskussioner med övriga instruktörer, luncher, fika och en middag.
  Vi startar med lunch fredag 13 mars och avslutar med fika på lördag em. 14 mars..

  Kostnader: 1400:-/per person för fortbildningsdagarna.
  Anmälan och betalning föreningen tillhanda senast 31/1 2020, inkluderar fika, lunch och middag på kvällen. Önskas alkoholhaltig dryck till kvällens middag bekostar du det själv.
  400 kr/år – Medlemskap i F.I.S.

  Är du intresserad av att veta mer, maila mig så skickar jag hela programmet med mer information om föreläsare, tider, priser, boende och övrigt. Barnaliv kommer att vara där samt Gugge med sina brickor till förmån för fattiga kvinnor i Tanzania. Du har även möjlighet att följa med på en guidad tur i Östersund utan extra kostnad.

  Med vänliga hälsningar
  Cathinka Qvenild
  cathinka.qvenild@krokom.se

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
Svar till: 2020 Årsmöte för F.I.S. Föreningen för Instruktörer i Spädbarnsmassage
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">