Statistik

Hem Forum Mötesplatsen Statistik

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Karin Eriksson 1 månad, 1 vecka sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7711 Svar

  Jan Bjerkander

  Hej!

  Vi skulle vilja få in tips på bra sätt att redovisa Familjecentralens verksamhet.
  Vi beskriver vår samverkan i verksamhetsberättelsen och har där även med ”Fallbeskrivningar”. Beskrivningarna är riktigt bra för att tydliggöra Familjecentralsarbetet. Vi önskar hitta fler bra sätt att lyfta vikten av att ha en Familjecentral. Vi har tidigare gjort försök med pinnstatistik för samverkan, men det är inte helt enkelt att få till bra. Hur gör ni? Hur tänker ni kring statistik på besök hos Familjecentralens verksamhet?
  Ha det gott!
  Janne, Mörmo Gård Hammarö

  #7794 Svar

  Helena Thorild

  Hej, Janne ! jag är intresserad av att ta del av hur ni skrivit fallbeskrivningarna, är det möjligt?

  #7819 Svar

  Lena Östberg

  Hej. Vi har en gästbok som föräldrarna skriver i. Jag brukar även räkna för en del glömmer. Jag tar snitt per månad antal besökare och antal öppna dagar. Jag räknar också hur många specifika familjer som besöker oss nu i corona tider då det är lägre besöka antal. Så om vi har ett snitt på 6 besök så är det ändå 18 olika familjer som besökt oss. Jag skickar in statistiken ihop med verksamhetsberättelsen en gång per år och om någon frågar kan jag lätt ta fram den.

  #8325 Svar

  Karin Eriksson

  Jag för statistik över antalet besökare i Öppna förskolan, antal barn, antal vuxna och dessutom antal pappor eftersom vi vill se hur många pappor vi når och om vi skulle behöva ha speciellt pappaöppet. Har fått hjälp att göra en excelfil så att jag kan få fram statistik per veckodag, månad, år mm. Roligt att kunna ta fram och se hur olika förändringar påverkar besöksantalet.
  Nu i pandemitider vill kommunen ha in statistik efter varje öppettillfälle (endast utomhusverksamhet) på antal vuxna, bebisar och syskon samt det totala antalet och det rapporterar jag i ett sharepoint-dokument.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Statistik
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">