Va med !!

Hem Forum Mötesplatsen Va med !!

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Lena Östberg 1 år, 6 månader sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5711 Svar

  Lena Östberg

  Hej
  Jag undrar om någon har erfarenhet av att arbeta med SO materialet Va med . Hur ser era grupper ut och hur många tillfällen ? Har ni fått utbildning ? Vilka jobbar med det ? Hur har det fallit ut bland besökarna ? Samarbetar ni med någon annan, typ integrationscenter eller SFI ? Har ni med språkstödjare/brobyggare ??
  Tacksam för svar !

  #5794 Svar

  stefan

  Hej! Vi är också på gång med Va med. Vi ska gå utbildning konceptet men skulle gärna prata/besöka någon familjecentral som har Va med. Vet du någon? eller är det någon annan i forumet som vet någon familjecentral som har Va med.

  Med vänlig hälsning
  Stefan

  #7510 Svar

  Karin Alsing

  Hej!
  Jag vill följa upp denna tråd och också fråga om hur ni har gått vidare med Va med materialet?
  Hälsningar Karin Alsing, Ulricehamn

  #7511 Svar

  Lena Östberg

  Hej
  Vi har nu gått utbildningen och kan komma åt materialet. Vi använder det när vi har SFI för föräldralediga. Först har vi svenska träning ca 1½ h och sen fika. Sen kör vi en timme med föräldrautbildning. Vi har även gått Barnen i våra hjärtan med Sonya Sherifay. Vi mixar lite mellan materialen beroende på vad vi ska prata om. Jag tycker att det är ett användbart material fast det är fortfarande nytt för mig.
  Vi samarbetar med Integration och SFI och de har också tillgång till Va med.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Va med !!
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">